Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /home/goweb/domains/goweb.bg/public_html/template/goweb/page.php on line 22

Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/goweb/domains/goweb.bg/public_html/template/goweb/page.php on line 53

Спортен уебсайт

Насърчи повече хора да спортуват в твоя клуб.

Публикувай успехите си. Нека всички разберат.

Публикувай новини с успехите и победите на твоя клуб и качи снимки към тях. Само влез в админ панела и започни да добавяш.

 

Улесни клиентите си. Дай им възможност да си запазят час.

Твоите клиенти вече няма да имат нужда да ти се обаждат, за да си запазят час за тренировка. Те ще могат да направят това онлайн.

 

Популяризирай спортния си клуб.

Създадохме перфектният сайт за твоя спортен клуб. Даваме ти идеалното средство, с което ще разкажеш на всички за него. Добавихме много екстри и функционалности, за да бъде сайта ти полезен и атрактивен. Изработихме красив дизайн, който да бъде запомнен. Не го изпускай.

Live editor

С вградената функционалност Live editor можеш да промениш графика си в реално време, за да позволиш на потенциалните клиенти на клуба да знаят кога е свободно.

Контактна форма

За случаите, когато резервацията не е достатъчна, сме предвидили контактната форма. Спортистите ще оставят съобщение чрез нея, а ти ще го видиш в админ панела.

Готов сайт за спортен клуб

Собствен CMS

Създадохме най-лесната система за управление на съдържанието

SW CMS е лична разработка на нашите специалисти. Тя е проектирана с мисъл за леснота на ползване. С толкова простички действия можеш да правиш големи, велики неща. Безгранични възможности за управление на съдържанието на твоя сайт – нетърпеливи сме да разберем докъде можеш да стигнеш!

Готов дизайн

Създаден от екип дизайнери специално за случая

CMS

Проектиран за най-лесна и практична употреба

Функционалности

Изработени след допитване до много клиенти