Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /home/goweb/domains/goweb.bg/public_html/template/goweb/page.php on line 22

Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/goweb/domains/goweb.bg/public_html/template/goweb/page.php on line 53

Допълнителни услуги

Когато създавахме сайтовете се допитахме до ценното ноу-хау на наши клиенти. Въпреки това, колкото и добре да сме помислили, винаги се намира някоя фукнционалност, която липсва. Затова можеш да избереш от долуизброените допълнения, които да бъдат добавени в твоя сайт. Поръчката на допълнение става от потребителския панел тук, в GoWeb. След като поръчаш, някой от нас ще те потърси, за да уточните детайлите.

Коментари / Книга за гости

Добави дискусия или книга за гости към функционалностите на твоя уебсайт. По този начин твоите клиенти и посетители ще могат да споделят своите мнения и идеи. Ти ще можеш да модернираш всички коментари, да добавиш възможност за гласуване за коментари с 5-звездна рейтинг система, да позволиш на твоите потребители да подават сигнал за неподходящо съдържание, да позволиш добавянето на файлове от участниците в дискусията, да изпращаш email-и с предупреждение към участниците в дискусията.

Форум

Създай общност на твоя уебсайт. Добави секция с форум, за да могат посетителите ти да задават и да отговарят на въпроси и да се свързват един с друг. Ти сам ще управляваш правилата на форум и ще определяш какви категории да има, ще можеш да одобряваш или забраняваш коментари, също така, ако сметнеш за необходимо можеш да добавиш анти-спам защита и списък със забранени думи, които ще се използват във форума ти.

Ревю и система за оценяване

Дай свобода на твоите клиенти и потребители да споделят впечатления и опит, чрез системата за ревюта и оценяване. Тази система е лесна за използване и ти позволява да създадеш ясно очертан рейтинг списък и да определиш типа на потребителите, които ще вземат участие в оценяването и даването на отзиви, както и да имаш пълен контрол над това.

Система за рейтинг

Ние ти даваме възможност да направиш сайта си по-интересен и интерактивен с помощта на системата за рейтинг. Благодарение на тази система твоите потребители ще имат възможността да гласуват, като дават определен брой звезди за вашите продукти, услуги, снимки, блогове и други, а ти ще получаваш подробна статистика за извършените гласувания. Функционалността на тази система ти позволява да добавяш неограничен брой барове за гласуване и да позволиш или забраниш многократното гласуване от един потребител.

Анкети

Искаш ли да разбереш какво мислят хората за теб и твоите продукти и услуги които предлагаш? Тогава създай свои собствени онлайн анкети, ние ти даваме тази възможност. Ти можеш да създаваш неограничен брой анкети с възможност за един или повече отговори, да получаваш статистики за за гласуването, също така анкетите имат възможност за предотвратяване на спам вота.

Callback форма за връзка

За да улесниш максимално твоите клиенти и потребители, когато им се наложи да се свържат с твоя център за обслужване на клиенти, ти предлагаме Callback бутон за връзка. След като оформиш различните причини за връзка ние ще добавим бутона на твоя сайт и по този начин , операторите, които отговарят за обслужването на клиентите ти ще получават sms и email известия, всеки път, когато някой направи запитване.

Форма за отправяне на оферта

Твоите клиенти вече могат да ти отправят оферти. С нашата специална форма за отправяне на оферти, ти можеш да дадеш възможност на всеки твой клиент да преговаря с теб и да ти предложи предпочитаната от него цена за твоите продукти и услуги. Ние можем да вмъкнем бутон за отправяне на оферта на всеки твой продукт , а ти можеш сам да избереш дали да зададеш предварителен списък с готови ценови оферти или да оставиш на клиентите сами да ти предложат цена.

Инструмент за сравнение на продукти

Често се случва твоите клиенти да не могат да не могат да изберат, кой от твоите продукти или услуги да поръчат. За да им помогнеш ние ще ти дадем лесен за управление инструмент , с който всеки твой клиент ще може да сравнява продуктите ти и да избере най-добрия за него. Ти ще можеш да създаваш неограничен брой таблици за сравнение и да добавяш неограничен брой продукти и услуги, както и сам да определиш какви ще са критериите за сравнение.

Интерактивен план на етажа

Покажи на всички сградата, в която се помещаваш или имота, който предлагаш с помощта на нашия интерактивен изглед на етажа. Ние ще създадем интерактивна карта на желаната от теб сграда, а ти без проблем ще качваш снимки и ще можеш да добавяш кутийки с информация към всеки чертеж.