Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /home/goweb/domains/goweb.bg/public_html/template/goweb/page.php on line 22

Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/goweb/domains/goweb.bg/public_html/template/goweb/page.php on line 53

Хотелски сайт

Позволи на туристите да открият точното място.

Привлечи гости. Покажи им какво предлагаш.

С нашия Live editor можеш да добавяш всякаква информация, свързана с твоя хотел. Всички ще научат за удобствата, от които ще се възползват.

 
 

Помогни на твоите посетители. Насочи ги.

С Google Карти, които сме вградили ще помогнеш на твоите бъдещи посетители да се ориентират и да открият без проблем хотела ти.

 
 

От това се нуждае хотела ти.

Създадохме сайт, с които ще можеш да презентираш по най-добрия начин услугите предлагани от твоя хотел. Вградихме красив дизайн и множество функционалности — точно те правят сайта ти уникален.

Галерия

Споделяй снимки с изгледи от твоя хотел.

Контактна форма

Бърза онлайн резервация на стая без усилия.

Готов сайт за хотел

Собствен CMS

Създадохме най-лесната система за управление на съдържанието

SW CMS е лична разработка на нашите специалисти. Тя е проектирана с мисъл за леснота на ползване. С толкова простички действия можеш да правиш големи, велики неща. Безгранични възможности за управление на съдържанието на твоя сайт – нетърпеливи сме да разберем докъде можеш да стигнеш!

Готов дизайн

Създаден от екип дизайнери специално за случая

CMS

Проектиран за най-лесна и практична употреба

Функционалности

Изработени след допитване до много клиенти