Най-хубавото в SW CMS са възможностите, които предоставя.

Реализирай идеята си и я представи на другите. Ние сме се погрижили за перфектния външен вид за твоя уеб сайт, а с вградения админ панел лесно ще можеш да управляваш функциалността на сайта. Можеш да добавяш снимки, статии, информация и каквото пожелаеш, без да имаш нужните познания по програмиране. За по-напредналите от вас има и функция за редакция на самия source код. За да виждаш всички промени, които извършваш по твоята страница в реално време ти даваме и Live editor. Той притежава най-добрите функции за редактиране от админ панела.

 

Езици1
 
 

Говорете езика на клиентите си. Винаги.

Ние се погрижихме за това. Предоставяме възможност за вграждане на различни езикови версии (например английски, руски и други) в зависимост от нуждите и целите ти. Това ще направи сайтът ти достъпен и разбираем за повече потребители и ще ти помогне да привлечеш повече чуждестранни клиенти.

 

Ревизии
 
 

Пътуването във времето вече е възможно. Разходи се.

Случвало ли ти се е да запаметиш нещо, което не искаш или да изгубиш част от информацията? Сега не е нужно да се чудиш какво да правиш в подобни случаи, нашия CMS има решение на проблема. Чрез функцията Ревизии ще можеш буквално да върнеш времето назад до последната промяна на страницата, която ти харесва само с едно придърпване по вградената в менюто лента.

 

Архив2
 
 

Всичко ненужно в коша.

Когато една страница не съдържа актуална информация или вече не ти върши нужната работа, вероятно искаш да я изтриеш. Функацията архив подобрява изтриването. С едно натискане на бутона избраната страница автоматично ще се премести в директорията Архив. От там можеш да оставиш страницата архивирана (скрита), но можеш и да я възстановиш. Край на триенето без да искаш!

 

SEO3
 
 

Бъди номер едно в онлайн пространството. Лесно е.

Всеки иска да бъде една крачка пред другите и сайтът му да се показва първа в онлайн търсачките. Ние ти даваме възможност и твоята страница да бъде популярна, тайната е в Seo оптимизацията. Можеш да се довериш на екипа ни от системни администратори или сам да извършиш това, като оптимизираш съдържанието, кода, вътрешните връзки на уеб сайта и избереш правилните ключови думи.

 

Видимост
 
 

Абракадабра и страницата изчезва.

Понякога ти се иска временно да скриеш дадена страница (например, за да я редактираш). С функцията видимост това не изисква много усилия. Можеш да накараш избраната страница да изчезне като на магия само с едно натискане на бутона. След като извършиш желаните редакции, да накараш страницата отново да се появи е също толкова лесно – само натисни върху бутона повторно и обновената страница отново ще е видима.

 

Снимки4
 
 

Всичките ти снимки - онлайн. Без усилия.

Най-добрият начин да представиш един продукт или услуга е да предоставиш възможността на клиента да види с очите си качеството, което предлагаш. Ние ще ти помогнем да покажеш на всички колко си добър. Екипът ни от опитни програмисти е изработил за теб специална интерактивна галерия с ефекти по избор на която можеш да качваш снимки свързани с дейността на фирмата ти, а освен това всяка една страница позволява качването и форматирането на отделни снимки със специално пригодения за това бутон намиращ се в CMS панела за редакции.

 

Слайдър
 
 

Да направиш впечатление не е трудно.

Твоята начална страница е твоето лице в онлайн пространството. Вградения слайдър, който предлагаме ще ти помогне да направиш това лице красиво. С негова помощ ще можеш да добавяш атрактивни и висококачествени снимки прудружени с текстве по ваш избор, които са свързани с тематиката на бизнеса ти. Гарантираме, че страницата ти ще привлече погледите на всички.

 

Събития5
 
 

Какво, кога се случва, за да знам кога да дойда?

Ако организираш събитие свързано с фирмената ти дейност, сигурно ще искаш да поканиш и гости, а колкото повече гости, толкова по-добре. За да може твоето събитие да стигне до всички сме създали Събития. В този модул можеш да качваш информация за предстоящи събития, заедно с дата и часа на провеждане, както и адреса, където ще се състои. Всяко събитие създаено от теб ще се организира в отделна публикация с вградени Google Карти. Тя ще помогне на твоите гости, да не се изгубят докато търсят адреса.

 

Резервации6
 
 

Дай възможност на всички да си запазят качество.

Какво ще кажеш твоят бизнес да бъде модерен? Независимо в каква сфера се развива бизнесът ти, Резервации ти помага да бъдеш в крак с новото. Функционалността позволява запазване на часове за, например, тенис корт или фризьор. Различните услуги се конфигурират през админ панела - можеш да премахваш или добавяш обекти с кратко разяснение към всеки.

 

Контактна форма
 
 

Повече контакти - повече възможности.

В ерата на интернет и технологиите, хората все по-рядко прибягват да старите начини на комуникация, ето защо създадохме Контактна форма за страница "Контакти". Тя е винаги там и просто работи. Когато някой потенциален клиент изпрати съобщение, то веднага се записва в специално създадения раздел в админ панела.

 

Клентски център
 
 

Нещо не ми се получава, какво да правя?

Вече не е нужно да се чудиш и да изпадаш в безизходица, когато не можеш да се справиш с нещо. Свържи се с нашият екип – погрижили сме за всичко. В админ панела ще откриеш раздела Клиентски център. Този раздел е направен специално за теб и через него можеш да комуникираш с екипа ни всеки път, когато се нуждаеш от помощ свързана с твоя сайт. За твое улеснение сме направили категории, от където можеш да поискаш съдействие.

 

Настройки
 
 

Направи нещата, така че да ти харесват

От раздела Настройки можеш да настроиш всичко. Настройва се името на сайта, различни системни изображения, ограничения и други настройки. Погрижихме се всичко да е представено лесно и разбираемо с помощни указания към всяка настройка. Опциите за дизайн ти позволяват да добавиш логото и своята фавикона.

 

Live editor (редакция на живо)
 
 

Най-лесният редактор!

Да виждаш с очите си, какво и как се променя по твоя сайт на момента, би било супер.С нашата Редакция на живо това е възможно. Ти ще можеш да променяш информацията директно върху страниците на твоя уебсайт и ще виждаш как те се променят в реално време.

 

Логове7
 
 

Сигурност от най-високо ниво

Ако имаш опасения, че някой е разбил защитата на сайта ти и променя информацията в него, обърни се към нашия екип. Ние можем да видим цялата хронология на влизанията в CМS панела, с какъв браузър е влязъл потребителя и кога, както и всички извършени промени по страниците по хронологичен ред. След като екипът ни направи тази проверка ще ти даде нужната информация.

 

Видео8
 
 

Раздвижи публикациите си

Покажи клиповете си на всички. С функциалността на админ панела качването на видео клипове от You tube е лесно. Просто избери дадена публикация и натисни върху бутона YouTube. След това ще се появи поле в което трябва само да копираш линка на клипа и готово, вече всички ще могат да видят видето което си споделил.

 

Меню
 
 

Добави или премахни, всичко е по твое желание.

Правилната организация на навигациония бар е изключително важна. Една добре структуриана подредена навигация ще помогне на посетителите ти бързо да се орентират в твот сайт, а това ще направи разглеждането му приятно. Ти сам ще решиш как да организираш своите категории и да направиш сайта си леснодсотъпен. Раздела меню, намиращ се в админ панела служи за организацията на твоята навигация. Оттам ще добавяш нови категории и ктегории с линкове към други страници или да премахваш вече ненужните такива, а с помощта на мишката ще можеш да подредиш вече създадените категории, както сметенш за добре.

 

Карти
 
 

Позволи си да бъдеш намерен.

Най-вероятно не всеки от твоите клиенти знае адреса на който се намира фирмения ти офис и когато се наложи да се срещнеш с тях това би ги затруднило. За да предотвратиш това неудобство ти предоставяме инструмента Google Карти. Той ще бъде вграден категорията предназначена за контакти и с негова помощ всеки ще може да локализира адрса ти и да те открие. Настройките на адреса ти Google Карти можеш да направиш в раздела Настройки в админ панела.

 

Анализ9
 
 

Колко съм популярен?

Колко популярна е страницата ми , колко хора са я посетили сигурно са ти познати въпроси и си ги задаваш често. За да разбереш отговора, ти даваме инструмента Google Анализ. Той ти предоставя информация за посещенията на твоя сайт като ти предоставя подробна статистика за посетителите по пол, населено място, държава, език и други.

  1. Езиците работят според въвеждане на двубуквен код в ISO формат, който е описан в администраторския панел на екрана за създаване на нов език. Ако не е спазен правилния формат, езика няма как да работи.
  2. Архива е наличен само при някои опции в администраторския панел. Където е наличен архив, той е добавен като опция в подменюто на съответния модул.
  3. Добавени са някои HTML тагове за SEO оптимизация, които позволяват да се използват генерирани съдържания за тях. Това е базова оптимизация, за по-задълбочена и съответно по-добър резултат, е необходимо цялостно оптимизиране с поръчка на специална допълнителна услуга.
  4. Качеството на галерията зависи пряко от качените снимки.
  5. Модула "Събития" се предлага само на някои видове сайтове.
  6. Резервациите са налични само при продуктите Спортен сайт, Сайт за козметичен салон, Сайт за хотел.
  7. Логовете не са общодостъпни. Те се виждат само от системен администратор на GoWeb. Достъп до информацията от логовете можеш да получиш при съмнение за злоупотреба - след връзка с нас.
  8. Видео функционалността работи само с YouTube, с пълен адрес на клипа.
  9. Изисква профил в Google. Кода можеш да получиш от http://google.bg/analytics. Не предлагаме регистрация в Google Анализ - достатъчно лесно е.